Sea World, Orlando

Så är snart ytterligare en fantastisk dag till ända. Dagen har vi spenderat på SeaWorld allihopa, en helt makalös park med hur mycket sevärdheter som helst. Vi intog första läktaren vid 11-tiden där vi fick skåda den mest fantastiska uppvisning av ett antal späckhuggare (killer whale) som trots sin enorma storlek visade på en vighet och vänlighet som inte går att beskriva med ord. Jag blev helt betagen av dessa enormt fantastiska djur.
Nog om detta!  
En helt makalös resa utlovades med "Polarexpressen" där vi skulle få beskåda det antarktiska djurlivet. Efter en hel timma i kön intog vi våra platser med STOR förväntan....men....aningen besviken blev vi nog. Henrik tyckte dock att detta var det bästa med dagen så då känns det ju bra att vi köade för att se detta.
 Nästa läktare vi intog var en show med valrosser och uttrar, vilket var mer av en teater men med otroligt väldresserade och duktiga valrossar.
Intressanta inglasade tunnlar där vi fick beskåda allt från djur som såg ut som växter till olika fiskar, pingviner, och hajar som simmade ovanför våra huvuden. Går endast att beskriva med ett ord - MAKALÖST FANTASTISKT!
Sista showen vi såg var oxså en makalöst uppvising med ett "gäng" delfiner, flertalet trapetsartister samt flygande papegojor bland oss i publiken. Denna show visade verkligen på många olika spännande inslag. 
En tur i berg och dalbanan hann Fredrik och Erika med medan Kevin, Janne och undertecknad tog en tur med Sky Tower, som var ett hundra meters högt torn som vi åkte upp i med en fantastisk utsikt over området.
Birgitta, Hasse, Henrik och Emilia hann även med att inta läktaren inför en isshow som enligt utsaga, även den varit mycket sevärd. Som avslutning på vår dag fick vi en liten "extra show", som Kevin uttryckte det, när vi fick se Dolphin Nursery, med några små delfinbebbisar simmande med sina mammor.
Som Ni alla förstår så har detta varit en helt fantastisk dag som egentligen inte går att beskriva med ord men jag känner mig lyckligt lottad som fått uppleva detta samtidigt som jag får umgås med helt underbara människor. //Helén



  
 


Kommentarer
Postat av: Therese

WOW vilken dag!

2010-01-03 @ 11:01:02
Postat av: Maria Lindgren

Men så mycket ni hinner med på er semester!!!

Hinner ni ta det lugnt också:)



/Kramar från Betsvägen 17

2010-01-03 @ 13:05:53
URL: http://marialindgren1.blogg.se/
Postat av: Helena

Så fantastiskt att få se späckhuggarna, det är ju ett av mina favoritdjur helt klart. Och få gå i glastunlarna låter helt otroligt.

Jag ser på bilderna och förundras över alla äventyr ni får vara med om. kram från ett vitt och grått norrbotten :P

2010-01-03 @ 15:33:03
URL: http://helenacarrion.blogg.se/
Postat av: Boel o Claes

Vad roligt att se hur ni har det! Själv har jag och Claes hämtat ved på torpet,släpat upp i halvmeter snö till bilflaket.Hjälpte bra och endast med 4Wheeldrive! Kallt var det också men härligt sagolandskap. Nu kanske kan vi kan hålla oss varma ett tag till...tänkte på er då!:)

2010-01-03 @ 18:33:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0