Jo då, vi lever...

... trots allt.

Vet inte riktigt vart jag ska börja. Det har hänt en hel massa och på grund av det har det inte blivit uppdaterat så bra på sista tiden. Just nu sitter jag och Emilia utanför en låst reception på ett lägenhetsområde vi inte skulle ha bott på. Allt började i lördagskväll då vi tyckte att det var lite kallt vi vårt lyxiga hus. Skit också tänkte vi men stod ut över natten. På söndagen paratade vi med receptionen som skickade ut en mekaniker som skulle fixa vår AC-anläggning. Ja det är kallt här, man hade kunnat tro att Florida skulle vara varmt (idag har vi haft +6 grader och det har snålblåst). I alla fall, natten mellan söndag och måndag skulle vi flytta till ett annat boende vilket vi gjorde. Visst, det nya boendet höll ju inte samma lyxiga standard men det var ju bara för en natt, trodde vi i alla fall. Mekanikern fixade en ny fläkt till AC'n och var så nöjd över jobbet han gjort tills han insåg att fläkten snurrade åt fel håll(!). Hm vi blev åter igen tvugna att flytta till vår provisoriska lägenhet, denna gång kändes det verkligen inte angenämt att flytta.

Nu håller vi på att frysa ihjäl och det blev inte bättre av att halva inlägget vi skrivit precis försvann. Snabbt kan vi i alla fall säga att vi trotsat Floridas köldrekord och varit på Oultets, Kennedy Space Center, Universal Studios och Epcot Center.

Det är jättekul att så många har följt bloggen! :) Imorgon blir det hemfärd men vi kommer med tanke på tidsskillnaden inte hem förrens på torsdag.

Kalla hälsningar från "the sunshine state" som inte riktigt stått upp till sitt namn under delar av resan.

Fler bilder kommer att läggas upp när vi kommer hem till Sverige :)





Kommentarer
Postat av: Therese

Men vad tråkigt slut på resan!! =( Ses snart. Många kramar.

2010-01-06 @ 10:54:49
Postat av: Helena

Åh tråkigt slut på en underbar resa men nu är ni på väg hem och vi ses snart!!! Kraaam och hoppas nu resan hem går super :)

2010-01-06 @ 11:17:27
URL: http://helenacarrion.blogg.se/
Postat av: Maria Lindgren

Men rackarns!

Ja vi har inte haft så mycket varmare här...

Det kanske bara är bra att ni börjar acklimatisera er till den norrbottniska kylan:)

Det ska bli kul att ses samt kolla in lite mer bilder.



/Maria

2010-01-06 @ 20:33:15
URL: http://marialindgren1.blogg.se/
Postat av: Simon

Fan vad bra att ni lever asså!

2010-01-06 @ 21:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0