"Do not enter"

Inte Fredde idag heller...

Nyårsfirandet förflöt lugnt. Åt god middag i 50+arnas lägenhet. Kevin och Livia somnade långt innan 12-slaget vilket innebar att vi lyfte över dem till vår lägenhet och fortsatte firandet i båda lägenheterna. Självklart måste man ta seden dit man kommer, så på hel-amerikanskt manér hade vi tv'n på och kollade på "bollen" på Times Square i New York. Precis innan 12-slaget kom 50+arna med skumpa för att skåla in det nya året. Det var en trevlig och uppskattad överraskning. Efter som att klockan var ställd på 06.45 (1/1 -10) avslutades firandet i princip direkt efter 12-slaget.

Idag var det så dags för att "flytta". Vi lämnade Key Largo 09.15 för att bila upp till Orlando (ca 45mil). På vägen släppte vi av Malin på Miami International Airport. Sedan åkte vi in till Miami Beach en sväng innan resan mot Orlando fortsatte. Resan upp har gått hur bra som helst. Lite trafik och två fantastiska barn i bilen. Det har varit superkul att Malin har varit med oss över nyår och lite ledsamt att hon var tvungen lämna oss idag. Det enda som kunde ha slutat illa var närkontakten Hasse och Fredde hade med Highway Patrol State Police någon stans mellan Miami och Orlando. Det var inte så farligt som det låter men förmodligen ganska korkat att köra mot DO NOT ENTER (stor skylt) då inte mindre än tre polisbilar med tillhörande poliser stod parkerade ca 10 meter bort...

Huset vi har här i Kissimmee (Orlando) är hur fint som helst! Det går inte att beskriva i ord så vi kastar in lite bilder istället. Inte nog med att vi har fått ett fantastikst boende idag så har Janne fyllt år! Tårta inhandlades och "Ja må han leva" sjöngs.

Livia och Emilia är förkylda de stackarna :( 
 
  
  
   
   


Kommentarer
Postat av: Helena

mEN GUUUD så fint hus. ja där skulle man väl kunna spendera några "veckor". Men vad är det för "spöke" som gömmer sig i badkaret :P Lite blandning av Grudge och The Ring där hahahaha.

Kram på er!!!!

2010-01-02 @ 11:18:59
Postat av: Molum

Jädrans! Här bor vi lyxigt!

Det är kalt här, - 2! Huvva.

Hoppas resan fortsätter att gå bra.

Krya på er också!

2010-01-02 @ 14:31:54
Postat av: Simon

Oj! Vad läskigt det måste varit att bli stoppad av polisen! Undrar hur det känns.

2010-01-02 @ 18:54:43
Postat av: Moderator

Ja du Simon, undra hur det känns? Hahaha

2010-01-03 @ 02:48:28
URL: http://paresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0