Theater of the Sea

”Blogga ni nu!” säger Fredde som vägrar att skriva. Tyvärr Therese, Simon och resten av Freddes fanclub, det blir inget inlägg av honom!

Idag har vi varit på Theater of the Sea, en park där de tar hand om marina djur så som delfiner, sjölejon, stingrockor, sköldpaddor m.m. Djuren är antingen födda i parken eller har kommit dit för att de är skadade. Vi tittade på tre uppvisningar; delfin- och sjölejonuppvisningarna var mycket bra, men papegojashowen var nära inpå värdelös. I parken fanns det även möjlighet att simma med delfiner och sjölejon, men för dagen kunde man tyvärr inte simma med delfinerna vilket vi gärna hade gjort.

Värdet idag har varit helt ok, lagom varmt och delvis soligt, lite moln men mest sol och omkring 25 grader.

Helen och Janne var på en morgonpromenad imorse och hittade en mysig strand. Under den senare promenaden ”gamlingarna” gjorde till receptionen (för att surfa) såg de en äcklig leguan på 1,5 meter. Dessvärre hade de inte kameran med sig så om detta med leguanen verkligen är sant lär vi aldrig få veta…

Simon, nu kommer en efterlängtad bild på Emilia.

/Erika

  
  
 
 


Kommentarer
Postat av: Therese Persson

Hoppas ni får ett gott slut!

Fantastiskt det hade varit och få simma med delfinerna!! Eller att bara få se en! ;)



Kramar!

2009-12-31 @ 10:10:56
Postat av: Lena

Önskar er alla där borta i Amerikatt ett gott slut och ett gott nytt år! Idag ska skotern få lufta sej en sväng, det är fint puder!:)



/Lena och övriga på 10:an

2009-12-31 @ 13:15:12
Postat av: Helena

GOTT NYTT ÅR!!! Hoppas ni alla får ett fantastisk avslut på detta år och lika fantastisk början på nästa år, själv drar vi till Vibbyn på nyårsfest och skånskan har till och med nya nyårskläder och målade naglar :P Kameran får följa och har man tur så blir bilderna klara under "nästa" år i alla fall hahahahaha. kram på er och jag säger BILDER PÅ ERIKA VILL JAG HA I ALLA FALL!!! snart har jag ju glömt hur hon ser ut ;) Kisses for next year!

2009-12-31 @ 13:34:40
Postat av: Simon

Intressant bild, snygg tjej. Tack Erika. Jag är nöjd! :)



Och Fredde sluta tjura nu! Vi behöver få lite manligt perspektiv på den här resan också.

2009-12-31 @ 16:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0