Life is a highway

Nu har vi lämnat vår underbara lägenhet i Indian Rocks för att fortsätta vår resa söderut mot Key Largo. I detta nu sitter vi i ett hotellrum i Bonita Springs. Vi lämnade Indian Rocks kring 11-tiden på förmiddagen. Har färdats efter Interstate 75 där vi stannade intill vägen på en rastplats och hade picknick. Efter detta fortsatte vi vidare till Fort Myers där halva gänget besökte Edison & Ford-museét, medan den andra halvan åkte ut till Sanibel för snäckletning. Båda delarna var fina upplevelser.

Här i Bonita Springs stannar vi bara över natten för att fortsätta över Everglades med alligatortur imorgon. Efter idag vet vi inte hur tillgången till internet kommer att vara, så uppdateringarna kanske inte kommer lika ofta. Men vi ska göra allt vi kan för att uppdatera så ofta som möjligt!

Vädret idag har varit växlande molningt och lätt bris, men fortfarande varmt.
Här i staterna får man inte förvånas över hur folk färdas på vägarna, då pratar vi om bild 4 & bild 12 här nedan. Vissa har julbelysningen i granen, andra på motorcykeln.

Good night, sleep tight, don´t let the bedbugs bite!
(and i'm serious about those bedbugs!)

/Erika & Emilia


          
 


Kommentarer
Postat av: Simon

Najs. Det där museét hade man gärna vart en sväng å kikat på.

2009-12-27 @ 04:01:58
Postat av: Therese

Tänkte att det skulle vara brorsans tur att blogga ;) Ni verkar ha det gött!! kramar

2009-12-27 @ 11:41:32
Postat av: Emilia

Mycket riktigt, det var Freddes tur, men han vägrade!

2009-12-27 @ 14:40:25
Postat av: Simon

Vi vill se Fredde blogga!

2009-12-27 @ 17:49:55
Postat av: Therese

Vi vill se Fredde blogga, vi vill se Fredde blogga!



Bra Simon! ;)

2009-12-28 @ 08:13:51
Postat av: Helena

Okej, varit dålig på att skriva här nu MEN till mitt försvar har jag varit sjuk, stressad och haft mamma på besök så det har varit lite tid att skriva MEN inte att förglömma har jag läst och följer er resa med spänning! Hoppas allt är bra med er och jag är något avundsjuk att ni ska kramas med "alligatorer" faktiskt! Julen har varit bra här, fått sjukt mycket julklappar så jag har nog varit snäll :) Saknar dig Erika massor och längtar tills du kommer hem så vi kan ta långfika på stan! Mamma åkte hem idag så det är lite tomt här hemma men hon kommer ju för gott snart igen :) Kram och pussa om alla over there in the states!

2009-12-29 @ 22:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0