09-12-29 Key West

Nu kommer äntligen en uppdatering igen! Vi har lagt in flera inlägg för de dagar vi inte bloggat, skrolla ned för att läsa alla.

Vi klev upp tidigt en kall men solig morgon, åt frukost och packade in oss i bilarna som tog oss ut till Key West. Resan tog lång tid eftersom att det var mycket trafik på vägen, men det fanns mycket att se längs vägen, bl.a. delfiner och den berömda bron, 7 mile bridge.

Väl framme i Key West letade vi upp parkeringsplatser, vilket tog lång innan vi hittade någon. Tillslut kom vi oss i alla fall ut på Duval Street där vi spenderade några timmar till fots. Vi besökte den världsberömda baren, Sloppy Joes Bar. Några kvarter ifrån stod en vacker kyrka med målade glasfönster som en gång i tiden var tillägnad för sjömännen, denna besökte vi också. Till lunchen delade vi upp oss, Janne och Helen åt Sea food medan vi andra lunchade på en uteservering med väldigt god mat, men dålig service = griniga svenskar som vägrar ge dricks.

Vi tog en sväng förbi The Most Southern Point, vilket också är ett måste när man är på Key West så som Sloppy Joes. Såg även Hemingways hus från utsidan. Henke utökade sin Hard Rock Cafésamling med en ny keps.

På tillbakavägen hem mötte vi en enorm kö av bilar som var på väg till Key West för nyårsfirande(?). För våran del rullade trafiken på riktigt bra, tur det, eftersom att vi hade en hungrig Livia med oss. Vädret har inte varit toppen, visserligen molnfritt och skönt i solen men rätt så kallt i skuggan. Väl ”hemma” åt vi god middag i trevligt sällskap som vanligt.

Äntligen en dag med en samarbetsvillig avfallskvarn! 

/Emilia


  
 
 


Kommentarer
Postat av: Pike

Ni har det bra ni.

Själv var det bara bita ihop för att kliva upp ur sängen 06:30 för att gå ut med hunden innan jobbet.

Att temperaturen var -26 gjorde inte saken lättare.

2009-12-30 @ 07:29:30
Postat av: Therese

Äntligen en massa uppdateringar!! =) Wiii!

Härliga dagar ni har!



Kramar

2009-12-30 @ 08:10:10
Postat av: Simon

Jag är nog inte ensam om att tycka att det är alldeles för få bilder på Emilia! Skärpning.

2009-12-30 @ 13:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0