09-12-28 På tal om avfallskvarn...

Dagen började som vanligt med frukost. Här på Key Largo bor vi i två olika lägenheter. Jag (Erika), Fredde, barnen, Emilia och Malin (som äntligen har kommit) bor i ena lägenheten medan Bibbi, Hasse, Henke, Janne och Helén bor i den andra. Det är två sovrum i varje lägenhet med varsin toalett till vardera rum och ett kök kombinerat med vardagsrum. Jag, Emilia, Henke, Hasse, Bibbi och Livia, som skulle hämta upp Malin på Miami International Airport på eftermiddagen, valde att åka in till Miami för att sola och shoppa på Miami Beach och så kollade vi självklart in arkitekturen. Miami var en häftig upplevelse. De coola husen på Ocean Drive var helt klart värda några exponeringar. Skyskraporna går inte heller av för hackor, eller de gigantiska lyxkryssarna i Miamis hamn. En av kryssarna var till och med utrustad med vattenrutschkana på soldäcket. Trafiken i Miami var hysterisk! Jag har nog aldrig sett något liknande faktiskt, 5 filer och gigantiska trafikplatser är mer eller mindre ett signum för Miami. Vädret i Miami har varit bra, kring 25 grader och solen har strålat från en blå himmel. Fru Garmin har gjort ett hyfsat jobb med att guida oss genom Miamis gator, endast några felkörningar och diverse andra tveksamheter under dagen. När vi kom åter till Key Largo fick hon fnatt och sa att vi skulle följa fågelvägen. Mycket märkligt.

Fredde, Kevin, Helén och Janne har stannat ute på öarna. Dagens mission var att ta reda på var och hur man kan djuphavsfiska här omkring. Förutom detta har det shoppats lite och badats en del. Janne har även lagat en jättegod middag som vi åt tillsammans när ”Miamigänget” kom tillbaka kring 21-tiden.

Dagens konstaterande: Avfallskvarnar är till för enbart amerikaner. Eftersom att bravaden med snapsglaset i avfallskvarnen och dammsugaren på Reef Club börjat blekna i minnet var det nu dags att återuppleva händelsen. Denna gång var Ing. Wärja och Phil. Dr. Gedda inblandade i dramat. Vi är glada att proppen i röret försvann, men var tanken att allt vatten och alla matrester skulle hamna på golvet?

/Erika


  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0